Va fan!

Jag skriver via blogg.se-appen och all text bara försvann!!
Suck....

Det är alltså dag 1 post op, dvs dag 1 efter operationen.
Dagen började med att Pia och Lena kom och åt frukost med oss och vi gick allihopa tillsammans över till sjukhuset i den varma vårsolen. Äntligen! Ingen jacka behövdes och vi var förväntansfulla inför att få träffa William.
När vi lämnade honom igår kväll så andades han själv men var inte direkt kontaktbar.
När vi kommer upp på BIVA så är han vaken och håller låda som vanligt. Alla slangar är spännande och dem vill han dra i. De ska just söva honom och koppla bort dränaget och en del andra sladdar så vi låter mamma, Pia och Lena komma in och träffa William lite snabbt. Den snygga narkosläkaren kommer och berättar att de även ska göra en röntgen på honom efteråt. Så vi får vänta i dagrummet ett tag. När vi träffar honom sen så sover han fortfarande men är utan alla slangar. Han har ätit lite välling tidigare och vi får frågan om vi vill prova att ge honom lite när han piggnar på sig, vilket vi såklart vill! William drar i sig två flaskor välling, han får mycket vätskedrivande så han är väldigt törstig. Sedan kommer det personal från avdelning 67 där han ska vara tills vi får åka hem, och hämtar honom i en säng.
De installerar honom på rummet och vi passar på att få lite lunch i oss. Det görs kontroller på honom då och då och han får smärtstillande var 3-4e timme.
Peter och jag passar på att gå över till Ronald när William sover, hämtar lite grejer och äter mat. Mamma är kvar och passar William. Han äter tre flaskor under kvällen och vi byter tunga blöjor. Han är pigg men orkar inte vara vaken långa stunder. Vi är så stolta över vår lilla kämpe som inte alls är pipig eller ledsen, men han har fått lite feber. Det är normalt men den får inte stiga då sätter de in antibiotika. Han får absolut inte ha en infektion farandes i kroppen.
Mamma går över till Ronald på kvällen, jag och Peter får sova här båda två första natten sedan är det alltid en som sover med William. Imorgon ska de förmodligen koppla bort EKG'n och då kan man ta på honom lite kläder.
Om en timme ska han få mer smärtstillande så jag ska försöka sova lite.
Återkommer imorgon!
Over and out.
/R


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0