Grönt ljus!

Trodde knappt det var sant och vågade nästan inte andas... Vi var nog lite nervösa när vi åkte till Astrid Lindgren tidigare imorse. Vi visste nog innerst inne att William var frisk men man vet adrig vad luriga prover visar...
Väl på sjukhuset fick vi först gå och sticka lilla plutten i fingret, det var inte så populärt men gick över fort. Sedan åkte vi upp till kardiologen och underbara Gunilla. Hon blev glad att se oss och vi gick in på ett rum och pratade lite innan läkaren kom. Läkaren lyssnade på hjärtat (helt okej tyckte William), tittade i öronen (ganska okej) och sist tittade hon i halsen och det var absolut inte okej! William blev jätteledsen och vi kom med glada tillrop och sånger för att få honom glad igen. Läkaren frågade oss om vi tyckte det fanns nån anledning att inte åka ner och vi svarade "öööööh....näääää?" Så då var det bestämt, nu skulle bara proverna se bra ut. Vi åkte hem med mycket hopp, skickade sms till alla att vi fått grönt ljus. Ett par timmar senare ringde Gunilla, Lund ville att vi kommer!!!! Jippie!! Kl 11 ska vi vara på sjukhuset på söndag så på lördag går Utterbilen igen. Den här gången finns inget annat än operation, den ska bli av.
 
Vi har packat lite och röjt här hemma. Imorgon blir det storstädning och lagning av den sista maten som vi räddade ur den upptinade frysen. Mamma och Marco kommer på lördag förmiddag och så åker vi runt lunch.
Ååååhhh ska bli så spännande!!!
 
Over and out.
/R

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0