Fredag 4/5 inskrivning!

Vi kom fram runt 17 igår till vårt fina Ronald McDonald-hus och tog en sen kinamiddag på stan. Lund är mysigt och våren har kommit längre här.
Bilfärden gick jättebra och William var superduktig. Vi stannade till i Ödeshög med den häftiga ruinen och sen blev det bara ett glasstopp innan vi var framme. 100kg packning skulle in och Peter parkerade bilen i ett p-hus halvvägs till Stockholm.
 
Efter att mormor snarkat och dragit de tyngsta stockarna vaknade vi kl 05 av att William ville ha välling. Lite omsomning och så var vi upe på allvar vid 08.
Frukost och dusch sedan var det bara att traska över till sjukhuset. Röntgen stod först på schemat, därefter fick vi gå till avdelningen där de gjorde EKG, tog blodtryck, kollade tempen, ultraljudade och vägde och mätte.
Efter ca tre timmar på sjukhuset så fick vi gå hem för lunch och William somnade i sin säng en stund hemma.
Kl 14 var det tillbaka till sjukhuset och då tog de blodprover och vi träffa en sjukgymnast. Innan vi blev befriade från dagens besök så fick vi med en påse med duschgrejer och instruktioner på hur vi ska bada William inför måndag och tider när vi ska tillbaka under helgen. Imorgon ska vi träffa kirurgen och på söndag narkosläkaren, så vi har att göra under helgen! Alla på sjukhuset
Tänkte försöka komma iväg och shoppa lite imorgon, jag behöver vårskor, William strumpor och lite annat smått och gott. Och se Lund och nånting annat än rummet och sjukhuset kan vara trevligt!
Ikväll blir det middag hos Johan Samuelson och hans Louise, gott med riktig mat som omväxling.
 
Det tog foreverandever att ladda upp den här bilden så eventuellt kanske jag inte lägger upp så mycket bilder nu utan tar det hemma sen när vi har snabbare bredband.
 
Over and out.
/R
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0